TRAVEL UKE+HELG

Hei på dere !

Jeg har hatt en veeldig travel uke og en veeldig travel helg ! Man+tirs+ons+tors har det vert veldig mhye trening, lekser, venner osv. ! så jeg har rett os slett ikke fått skrevet ett lite innlegg på bloggen. Men gjordt er gjordt !

på fredag spillte vi fotballkamp med skolen, så var det rett hjem også pakke til svømme trening. Derretter tok jeg buss til trening også kom jeg hjem og så på tv ! På kvelden var jeg litt innpå PCen, men jeg hadde så vondt i hodet at jeg bare skrudde den av igjen oså gikk jeg å la meg! Lørdags morgen var det samling til Landsdels ÅM ( LÅMØ )  Det er et viktig stevne som snart kommer. Da trente vi med alle de som skulle være med også spiste vi og snakket om stevne osv.. det varte fra 7-10. Så reiste jeg hjem og sov. I 12- tiden reiste jeg til byen for å se på kino ( Harry Potter 7, del 1. Den annbefales virkelig ! ) Med Vanja og Elin, Kooos ! filmen var ferdig halv 5 og da skulle jeg gå bort til lysfesten, for der var resten av familien min ! Når vi var ferdig i byen reiste vi til noen venner, også spiste vi og så på film + '' Skal vi danse ? '' . Også var vi ikke hjemme før i 11- tiden ! da var jeg trøtt etter en laaang dag ! ♥ Det var kansje LITT travelt ?

Idag skal vi på middagsbesøk kl. 2 ♥

Har du hatt en hektisk uke ? + Helg ? ♥

-Maria

Snx ♥

6 kommentarer

rebecca heldal

28.nov.2010 kl.10:48

Hei :) jeg vet dette her er irriterende for mange, men i et desperat rop om hjelp gjør jeg det alikevel. Jeg er med i finalen på en konkurranse som avaluttes i dag en gang, og jeg ligger bare noen får stemmer bak der jeg må ligge for så ha en sjanse. Kan du være så snill å trykke deg inn på linken å stemme? http://bloggover.chess.no/blogger/rebecca-heldal/

Om du syns det var teit av meg å spamme, så trenger du ikke å svare på det. JEG VET DET :) hehe. håper du hjelper.

susanne

28.nov.2010 kl.10:49

Så fin blogg du har! :)

Blir kjempe glad om du besøker min<3

dåsen

28.nov.2010 kl.10:52

Heh, nei :-) Jeg har vært mye syk, så har for det meste ligget foran tven og ikke gjort en dritt. Håper du får slappet av litt mer den kommende uken da!

Maria - Bergensjentane

28.nov.2010 kl.11:59

Rebecca ; jeg kan stemme jeg !

Susanne; Takk ! Det skal jeg gjøre ! ♥

Dåsen ; Tusen takk, det skal jeg prøve på ;) ♥

susann

29.nov.2010 kl.21:38

du tok ikke bussen til trening ! du satt jo på med meg :O<3
jaja ! høhø, glemte meg <3 <3

Skriv en ny kommentar

Bergensjentane ¢¾ susann og maria ¢¾

Bergensjentane ¢¾ susann og maria ¢¾

12, Bergen

Vi er to jenter som ELSKER å sv©¨£mme ! ellers så liker vi å v©¢®re med venner ..osv :) vi holder også på med håndball i fritiden ! Hvist der er noe du lurer på er det bare til å sende en mail på bergensjentene@hotmail.com eller på blogg mail ! vi svarer på det meste !

Kategorier

Arkiv

hits