Ja, jeg er syk'syk'syk'syk'syk'syk'syk'syk'syyyyyk... herregud jeg er jo syk..

Hei på dere !

Jeg vet at jeg er en elendig blogger, ihvertfal så skal jeg bli bedre! Ja, nå har jeg vært syk siden torsdag, og jeg er så lei av å være syk at du aner ikke. Jeg håper jeg blir frisk til imorgen da, sånn at jeg ihvertfal blir frisk til jul. Men på lørdag så følte jeg meg litt bedre så jeg gikk selvfølgelig på håndballkamp og spillte to kamper og så skulle jeg på julebesøk, så etter det var jeg enda dårligere enn det jeg var før, så det var ikke så smart! 
Idag skal jeg bare blir HELT frisk og så skal jeg fikse litt på bloggen, kansje lage en midlertidig header - Til meg og Susann får tatt bilder !

Men fysøren nå gleder jeg meg til JUUUUL ! HIHHIHI! - Jeg er ikke helt ferdig med julegaver enda.. men jeg er det snart ! ( tror jeg ) eller det MÅ jeg være !

- Maria

 

Eidfjord-cup ( en stund siden ) - savn..

Vi snakkes ♥

Er du syk ? Gleder du deg til JUL ? ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bergensjentane ¢¾ susann og maria ¢¾

Bergensjentane ¢¾ susann og maria ¢¾

12, Bergen

Vi er to jenter som ELSKER å sv©¨£mme ! ellers så liker vi å v©¢®re med venner ..osv :) vi holder også på med håndball i fritiden ! Hvist der er noe du lurer på er det bare til å sende en mail på bergensjentene@hotmail.com eller på blogg mail ! vi svarer på det meste !

Kategorier

Arkiv

hits