Sprøyte driit

Idag her vi tatt livmors'sprøyten, den er forferdelig vond, alle må ta 3 doser av den, jeg tok andre dose idag. Den er mye verre enn den første, den første var helt grei, jeg ble ikke så kvalm osv. Men idag ( 2. dose ) rett etter jeg hadde tatt sprøyten og reiste meg opp, bare datt jeg til siden, altså jeg var på vei til å besvime. Det var også mangen som måtte gå hjem fra skolen på grunn av at de hadde det så vondt over alt, magen, hodet, armen.

Nå har jeg vært på håndballtrening, alltid kjekt det. Jeg tok heldigvis sprøyten i venstre armen, så da gjorde det ikke så vondt. VILDE Var også meg å se på, hun skal kansje begynne på håndball, men det kan være hun ikke skal begynne før til høsten da.. 
Nå er jeg så stiv overalt etter igår, og det forbanna sprøyten gjør det jo bare ENDA BEDRE.., life is hard sometimes.. Også kommer jo de gøye leksene, og gjør toppen av alt ! .. huffhuff. Men lekser før blogg !

- Maria


auuauu, sånn går det..


Vet jeg er fin med ' pelle politi bil ' på skinnet ! ♥

Har du tatt vaksinen ? Hvor mangen ganger isåfall ?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet til to jenter - Susann og Maria ♥

Livet til to jenter - Susann og Maria ♥

12, Bergen

Vi er 2 jenter fra bergen, som svømmer ♥ Maria spiller også håndball og fotball, mens Susann har sluttet på håndball. Vist det er noe som du lurer på er det bare til å sende en bloggmelding eller en mail på bergensjentene@hotmail.com (gjerne skriv i kommentarfeltet at du har sendt en mail)♥

Kategorier

Arkiv

hits